YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

yrityksille ja
yksityisille

rekrytointi2018-rawpixel

Ilmastointitukku myy ja markkinoi kaikkia ilmastointituotteita koko Suomessa. Meillä on omia tuotteita ja maahantuomme myös useasta Euroopan maasta asiakkaidemme projekteihin. Asiakkainamme on LVI asennusliikkeet, rakennusliikkeet ja teollisuus.

Teknisenä myyjänä vastaat tärkeästä osasta asiakaskontaktejamme, olet yhteydessä yhteistyökumppaneihimme ja teet kauppaa. Jatkossa kun olet päässyt kuvioomme sisälle, voit toimia tuotepäällikkönä tai/ja teknisenä myynnin tukena. Missään vaiheessa emme unohda asiakkaitamme tai myynnin tärkeyttä.
Tiimissämme on vain alan ammattilaisia ja olemme valmiita kouluttamaan Sinua meillä ja tavarantoimittajiemme luona. Tekninen ja kaupallinen osaaminen ja ymmärtäminen on tehtävässä välttämättömyys. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluun valmis ja olet rehellinen työssä ja vapaa-ajallasi.

Tekninen myyjä, tule kertomaan itsestäsi ja tehdään tulevaisuutta yhdessä!

Lisätietoja antaa Seppo Putkonen, 0500 460 715, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

spacer

SV LOGO Suomen Ilmastointitukku Oy FI 387754 web

Yrityksellemme on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Luotettavuus on hyvä syy ja kriteeri, kun valitsette yhteistyökumppaneita!

Novenco zerax

Norjan toiseksi suurin vesivoimala Sima vaihtoi vanhat puhaltimensa yhdeksään tehokkaaseen Novencon valmistamaan ZerAx® puhaltimeen osana energiatehokkuus projektiaan.
Puhaltimien uusiminen johti n. 30% energiasäästöön.

Lue lisää projektista täällä

Royal Bank of Canada

Erinomainen sijainti keskeisellä paikalla St. Helierin finanssikeskuksessa Jerseyssä. Esplanadit 66, 37 ja 27, 250 metrin päässä toisistaan, tarjoavat korkealaatuiset toimistotilat Esplanade Gatewaylla.

Novencon Building & Industry on toimittanut ja asentanut jokaiseen yleellisen toimistorakennuksen pysäköintihalliin savunpoistojärjestelmän puhaltimilla.

Lue lisää projektista täällä

Ilmastointitukun hinnasto on päivitetty 9.11.2017.

hinnasto

Hinnaston takaosassa on myös yhteistyökumppaneiden tuoteinfoja, joten käy kurkkaamassa nekin. 

Muistathan, että kauttamme saat kaiken tyyppiset savunhallintaratkaisut mm. suuntapaine puhallinjärjestelmät ja tarvittaessa myös CFD simuloinnit!

Verkkolaskutustietomme ovat muuttuneet 1.1.2017

1. Verkkolaskut

        Suomen Ilmastointitukku Oy, 0824278-4

        Verkkolaskuosoite (OVT): 003708242784
        Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
      *Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja
          suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Uusi hinnastomme ilmestyy 1.2.2017 ja siinä on korjattu joitain hinnastossa ilmenneitä virheitä. Hinnat nousevat pellin hinnan huiman nousun myötä n. 5%.

kuluttajat pieni

yritykset pieni

hinnasto

Suomen Vahvimmat

SV LOGO Suomen Ilmastointitukku Oy FI 387754 web

Ylös