YKSILÖLLISTÄ PALVELUA YRITYKSILLE

Täydellinen Airtèchnics ilmaverhosarja saatavissa rakennuksen tietomallina.

Perustuu virtuaaliseen 3D-malliin, joka mahdollistaa graafisen tiedon ja datan automaattisen laskennan sekä säätöjen ja virheiden havaitsemisen. 

Airtècnics on tuottanut laadukkaat BIM -tiedostot, jotka sisältävät yksityiskohtaiset tiedot kunkin ilmaverhon fyysisistä ominaisuuksista, viimeistelyistä ja teknisistä ominaisuuksista.

LUE KOKO JUTTU (AIRTÈCNICS SIVU)

airtechnics bim ready 900

MR vakioilmamääräsäädin.

Nyt ei voi olla enää helpompaa säätää ja pitää ilmamäärät kohdillaan
meidän tuotteella se onnistuu!

►   MR tasapainottaa jatkuvan ja tarkan ilmamäärän

►   Vakioilmavirran takuu, silikonikalvo paisuu tai tyhjenee

LUE LISÄÄ KOTISIVUILTAMME

Aldes Modulo

Teemu Putkonen
Teemu Putkonen

 

Ilmastointitukku ja Teemu Putkonen ovat tehneet alkaneelle vuodelle yhteistyösopimuksen, jolla IT sponsoroi Teemun matkaa golf maailman huipulle.

Teemu on jo pitkään ollut golf ammattilainen ja tarvitsee nyt ulkopuolista apua päästäkseen pelissään seuraavalle tasolle – Onnea Teemu matkaan!

Seuraa Teemun golfuraa;
www.teemuputkonen.fi
Teemun Facebook


30.12.2019 Teemu Aasian Tourin greeniosumien ykkönen!

asian tour gir 2019

ilmaverhon mitoitus
ilmaverhon mitoitus

 

Mitoita omat oviverhosi Airte`cnics valintaohjelmalla.

Novenco Facebook
Novenco Facebook

 

NOVENCO Building & Industry A / S, markkinajohtaja palvelinkeskusten energiatehokkaiden suorien “vapaajäähdytys” -ratkaisujen alalla, on saanut kaksi merkittävää tilausta Facebookilta

NOVENCO on ylpeä voidessaan ilmoittaa saaneensa kaksi merkittävää tilausta, jotka tarjoavat jäähdytysratkaisuja kahdelle uudelle Facebook -palvelinkeskukselle Yhdysvalloissa. Tarkoituksena on tarjota suoria "vapaajäähdytys" -ratkaisuja, jotka rakentuvat puhallinseinän ja korvausilma puhaltimien avulla NOVENCOn ainutlaatuisesta ja patentoidusta ZerAx®-puhallin tekniikkaan. Kaikki laitteet toimitetaan vuonna 2019.

kansi2019

logo aa2018

Ylös