YKSILÖLLISTÄ PALVELUA YRITYKSILLE

Teemu Putkonen
Teemu Putkonen

 

Ilmastointitukku ja Teemu Putkonen ovat tehneet alkaneelle vuodelle yhteistyösopimuksen, jolla IT sponsoroi Teemun matkaa golf maailman huipulle.

Teemu on jo pitkään ollut golf ammattilainen ja tarvitsee nyt ulkopuolista apua päästäkseen pelissään seuraavalle tasolle – Onnea Teemu matkaan!

Seuraa Teemun golfuraa;
www.teemuputkonen.fi
Teemun Facebook

Novenco Facebook
Novenco Facebook

 

NOVENCO Building & Industry A / S, markkinajohtaja palvelinkeskusten energiatehokkaiden suorien “vapaajäähdytys” -ratkaisujen alalla, on saanut kaksi merkittävää tilausta Facebookilta

NOVENCO on ylpeä voidessaan ilmoittaa saaneensa kaksi merkittävää tilausta, jotka tarjoavat jäähdytysratkaisuja kahdelle uudelle Facebook -palvelinkeskukselle Yhdysvalloissa. Tarkoituksena on tarjota suoria "vapaajäähdytys" -ratkaisuja, jotka rakentuvat puhallinseinän ja korvausilma puhaltimien avulla NOVENCOn ainutlaatuisesta ja patentoidusta ZerAx®-puhallin tekniikkaan. Kaikki laitteet toimitetaan vuonna 2019.

Uusi ilmaverhosarja FLY
Uusi ilmaverhosarja FLY

 

Ilmaverhot, jotka estävät lentävien hyönteisten pääsyn rakennuksen sisälle.
 
Uusi FLY -ilmaverhosarja koostuu neljästä mallista, jotka kaikki täyttävät American NSF / ANSI Standard 37 säädöksen "Air curtains for Entrance ways in Food and Food Services Establishments"

Lue lisää (eng)

 

Ylellinen ja moniulotteinen kulttuurikeskus on huomiota herättävä ja taloudellisesti arvokas.
 
Airtècnics on tehnyt Kuwaitissa ensimmäisen koristeellisten ilmaverhojen asennuksen, asentamalla 26 kpl ZEN -ilmaverhoa ruostumattomilla karmeilla rakennuksen sisäänkäynteihin.

Lue lisää (eng)

 

Hiljattain avattu myymälä on tämän kuuluisan brändin suurin Italiassa.
 
Uusi ZEN BB -ilmaverho on ZEN MG ja ZEN XL -mallien puolivälissä. Tietoja räätälöintivaihtoehdoista ZEN BB -ilmaverhot tarjoavat samat kustomointimahdollisuudet kuin ZEN MG.

Lue lisää (eng)

Edustamme Aldes groupia Suomessa

Katso videot!

kansi2019

logo aa2018

Ylös