YKSILÖLLISTÄ PALVELUA YRITYKSILLE

Novenco Facebook

 

NOVENCO Building & Industry A / S, markkinajohtaja palvelinkeskusten energiatehokkaiden suorien “vapaajäähdytys” -ratkaisujen alalla, on saanut kaksi merkittävää tilausta Facebookilta

NOVENCO on ylpeä voidessaan ilmoittaa saaneensa kaksi merkittävää tilausta, jotka tarjoavat jäähdytysratkaisuja kahdelle uudelle Facebook -palvelinkeskukselle Yhdysvalloissa. Tarkoituksena on tarjota suoria "vapaajäähdytys" -ratkaisuja, jotka rakentuvat puhallinseinän ja korvausilma puhaltimien avulla NOVENCOn ainutlaatuisesta ja patentoidusta ZerAx®-puhallin tekniikkaan. Kaikki laitteet toimitetaan vuonna 2019.

”Olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet NOVENCOn historian suurimman tilauksen räätälöityjen jäähdytysratkaisujen toimittamisesta asiakkaidemme tärkeisiin palvelinkeskuksiin. Olemme panostaneet voimakkaasti uuden kehittyneen teknologian suunnitteluun ja käyttöönottoon ensimmäisistä Facebook -asennuksistamme alkaen Ruotsin Luulajaan saavuttaen markkinoiden korkeimman tehokkuuden ja alimman TCO: n datakeskuksen odotetun elinkaaren aikana > 20 vuotta. NOVENCOn patentoidut tekniset ratkaisut ja panostukset palvelinkeskusmarkkinoihin on saanut suurta huomiota useilta hyperkoon palvelinkeskusten suurilta toimijoilta ”, sanoo NOVENCO Building & Industryn toimitusjohtaja Lars Knaack.

Facebook palvelinkeskukset ovat tunnettuja erittäin alhaisista PUE-arvoista ja ovat maailman kehittyneimpiä ja energiatehokkaimpia.

Lue Novencon sivuilta

Lue tiedote (eng)

kansi2019

logo aa2018

Ylös