PERSONLIG BETJÄNING

företag
konsumenter

toimisto 300   CopyIT eller ILMASTOINTITUKKU startade 2004 och idag sysselsätter vi fem anställda.

Vårt mål är att tjäna våra kunder på bästa möjliga sätt genom att leverera rätt produkt till rätt ändamål och service på högsta nivå. Vi tillhandahåller ett brett utbud av kvalitetsprodukter, heltäckande service och nyckelfärdiga lösningar. Genom vårt nätverk av samarbetspartners kan vi hjälpa till även med planering, dimensionering, montage och kanalrengöring såväl som med inställning och mätning.

  • Fokus i vår verksamhet är att stå till förfogande för kunden med allt som rör ventilation.
  • Vi har egen tillverkning och importerar från flera olika länder i Europa. Speciellt nära samarbete har vi med ETS Nord som vi fungerar som återförsäljare för.
  • Från oss får du alla produkter och tillbehör inom ventilation. Här ett urval av utbudet: cirkulära och rektangulära kanaler, ytterväggs- och snögaller, avlufts- och uteluftshuvar, till- och frånluftsgaller och anslutningslådor, rök-, brand-, och reglerspjäll, kökskåpor, luftridåer, axial-, radial-, centrifugal- och rökevakueringsfläktar, luftbehandlingsaggregat och klimatanläggningar.

Som vår kund sparar du reda pengar. Fläktar från våra samarbetspartners har en verkningsgrad på upp till 90 %!

Vi kompletterar vårt servicekoncept med produkter och tjänster från andra leverantörer allt efter efterfrågan.


Vår personal

Seppo Putkonen

henkputkonen
Verkställande direktör Seppo Putkonen är VVS-ingenjör med över 20 års erfarenhet av det mesta inom ventilation, bl.a. entreprenad, grossisthandel och import. Han har också varit verksam som Novenco-återförsäljare sedan en lång tid tillbaka.
Seppos breda kontakter med finska och internationella leverantörer garanterar oss fina förutsättningar att tillmötesgå kundernas behov.

Seppo nås bäst på:

mobil 0500 460 715
tel. 020 730 9800
fax 010 2960 429
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

yritys toimisto sv

yritys tuusula svlogo lowest credit risk2018logo aa2018logo suomen vahvimmat2017

Go to top