SUUNTAPAINEPUHALTIMET

pysäköintihalleihin

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme ovat alansa luottopelaajia ja edelläkävijöitä.

Tutustu heihin lyhyiden yhteenvetojen ja linkin kautta.

Exhausto on tanskalainen vuonna 1957 perustettu perheyritys. Yritys perustettiin Sjaellandin saarelle Söröön ja taustalla oli idea kehittää takkaimuri, jolla
voitaisiin luoda optimaalinen veto avotakkoihin, kamiinoihin ja lämmityskattiloihin.

Airtécnics on johtava korkeatasoisten ilmaverhojen valmistaja maalimassa. Vientiä heillä on maailmanlaajuisesti yli 30 maahan. Laaja kansainvälinen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Airtécnicsistä luotetun yhteistyökumppanin ja siksi Ilmastointitukkukin valitsi heidät. Airtécnics on tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta, korkeasta laadusta, tuotteiden kestävyydestä ja luotettavuudesta.

1983 perustettu Sodeca on erikoistunut valmistamaan ilmastointiin kaikentyyppisiä puhaltimia.

Sodecan kaikkia vaatimuksia täyttäviä tuotteita ovat mm. huippuimurit, radiaali- ja aksiaalipuhaltimet, sekä suunta- ja korkeapainepuhaltimet. Myös savunpoisto- ja atex -puhaltimet kuuluvat tuotevalikoimaan.

30 vuoden kokemus antaa luottamusta tuotteiden laatuun sekä toimivuuteen ja siksi uskallammekin suositella Sodecan puhaltimia.

Novencon yli 60 vuoden kokemus ilmanvaihto- ja palontorjuntajärjestelmän valmistajana on vakuuttanut meidät valitsemaan heidät luotettavaksi kumppaniksemme. Novenco on perustettu Tanskassa vuonna 1947 ja on tällä hetkellä edustettuna 9 maassa. Novenco kehittää ja valmistaa laadukkaita tuotteita tunneli- ja savunpoisto-, lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmiin maalle ja merelle.

Ylös